Un bancher a lăsat moştenire o AVERE FABULOASĂ unui ORĂŞEL. Află pentru ce a donat suma colosală

Un bancher a lăsat prin testament 2,3 milioane de lire sterline unui oraş din comitatul Devon din Anglia pentru a-i cheltui pe flori. Milionarul îşi petrecea aproape toate vacanţele în micul orăşel pescăresc Sidmouth de care era îndrăgostit.

29 aug. 2013, 09:52
Un bancher a lăsat moştenire o AVERE FABULOASĂ unui ORĂŞEL. Află pentru ce a donat suma colosală

Keith Owen şi-a strâns averea în Canada, acolo unde a făcut carieră în domeniul financiar. 

La 69 de ani, Keith s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar şi a hotărât să doneze o parte din averea sa societăţii civile din oraşul Sidmouth pentru a menţine locul frumos şi a-l umple de flori, scrie The Mirror.

Aşadar, bancherul a lăsat prin testament suma de 2,3 milioane de lire sterline pentru ca locuitorii din fostul oraş pescăresc să cumpere flori pe care să le planteze peste tot.

Alan Darrant, unul dintre reprezentanţii asociaţiei de locuitori din Sidmouth, a declarat că Keith i-a spus înainte să moară ce să facă cu banii: „Gândeşte-te la lucruri care i-ar uni pe oameni. De exemplu, plantează un milion de flori”, i-a spus bancherul.

După moartea bărbatului, voluntari din oraşul norocos care a moştenit fabuloasa sumă au început să planteze flori în valoare de 160.000 de lire sterline. Ei vor să planteze în fiecare an.