Un bărbat a aflat după doi ani că s-a căsătorit cu o prostituată

A aflat după doi ani că s-a căsătorit cu o prostituată. I s-a întâmplat unui bărbat din Vaslui care susţine că nu a ştiut nimic despre trecutul soţiei. A aflat că a fost prostituată abia după doi ani de la căsătorie, când femeia a fugit de acasă. Cei doi au împreună şi un copil, iar bărbatul încearcă acum să obţină custodia, informează România TV.

29 apr. 2014, 08:35
Un bărbat a aflat după doi ani că s-a căsătorit cu o prostituată

Coşmarul vasluianului a început în urmă cu câteva luni, atunci când a aflat că soţia sa de 19 ani a fost prostituată. A încercat să treacă peste şoc şi să îşi vadă mai departe de familie, motiv pntru care şi-a găsit de muncă la Focşani. Când s-a întors acasă a avut parte de surpriza vieţii lui: uşa locuinţei era închisă, iar soţia şi fiica în vârstă de 1 an erau plecate.

Prin telefon, femeia l-a anunţat că divorţează şi că pleacă la Timişoara pentru a se prostitua alături de sora ei. În zadar vasluianul a încercat să-şi convingă soţia să îi lase lui fetiţa, aceasta a refuzat, motiv pentru care bărbatul a dat-o în judecată pentru a-şi recupera fetiţa în instanţă.

Soţia bărbatului s-a prostituat de la 16 ani, iar în 2011, tânăra a fost scăpată de poliţiştii timişeni din mâinile proxeneţilor.

Citeşte şi Cum a sedus şi abandonat o româncă un afacerist austriac. Urmarea e neaşteptată