Un bărbat a ajuns la spital cu o tumoare de dimensiunea unei mingi de fotbal! Până şi medicii au rămas şocaţi

Un bărbat din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 81 de ani, a ajuns la spital cu o tumoră gigantică. El a vizitat mai mulți medici sperând ca măcar unul să accepte să îl opereze.

14 nov. 2019, 08:43

Cazul bărbatului nu a fost unul ușor, pentru că medicii trebuia să scoată o tumoră de mărimea unei mingii de fotbal. Operația a durat șapte ore, dar a fost un succes. Tumoarea malignă pe care doctorii au scos-o cântărea în jur de cinci-șapte kilograme.

„Am vrut ca toată lumea să fie pregătită, înainte de a intra în sala de operații, pentru orice scenariu”, a spus Khan, medicul care a acceptat cazul bărbatului.

Caz medical şocant, rezolvat de o echipă de medici de la Spitalul Universitar după o intervenţie de 9 ore. Tumoră gigant, extirpată

„Când un caz este mai complicat, procesul meu de gândire este întotdeauna, care este cel mai bun scenariu, care este cel mai rău. Și mă pregătesc pentru cel mai rău caz și sper la cel mai bun” , a explicat chirurgul.

„Dar, știți, sunt fericit pentru el, pentru că știu că a fost foarte speriat înainte de operație. A fost o intervenție relativ mai rapidă decât ne-am anticipat, nu a trebuit să facem o reconstrucție”, a povestit medicul despre operație.

Bărbatul a fost norocos, operaţia a decurs cum nu se putea mai bine, iar acum bătrânul se reface în spital după intervenție.