Un bărbat a ajuns la Urgenţe după ce a rămas blocat într-un gard de sârmă

Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce a rămas blocat într-o bucată dintr-un gard de sârmă. Acesta a fost operat imediat, fiindu-i scoasă o bucată de sârmă din deget.

06 dec. 2017, 18:15
Un bărbat a ajuns la Urgenţe după ce a rămas blocat într-un gard de sârmă

Bărbatul are 69 de ani şi a reuşit să sune singur la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. Deşi au crezut iniţial că este vorba de o glumă, un echipaj de pompieri şi unul medical s-a deplasat la faţa locului, găsindu-l pe bărbat cu un deget străpuns de plasa metalică a unui gard din sârmă.

Pompierii au fost nevoiţi să folosească unitatea de descarcerare pentru a tăia o bucată din gard, cu care bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

„Pacientul a fost diagnosticat cu plagă transfixiantă deget II mână dreaptă cu corp străin restant. A fost adus la noi după ce colegii de la Descarcerare au fost nevoiţi să taie bucata de gard”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.

Plin de sânge, bărbatul a fost operat imediat, fiindu-i scoasă bucata de sârmă din deget. Acesta le-a oferit medicilor o explicaţie la fel de bizară ca şi cazul în sine, spunând că doar s-a sprijinit în gard şi sârma i-a performat mâna.

Citeşte şi Scandal cu bâte şi răngi în centrul oraşului din cauza unui loc de parcare