Un bărbat a atacat o maşină de poliţie şi a lovit un poliţist cu un târnăcop

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Şuşani, judeţul Vâlcea, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a atacat o maşină de poliţie şi a lovit un poliţist cu un târnăcop. Omul legii a tras cu arma din dotare.

31 ian. 2018, 16:40
Un bărbat a atacat o maşină de poliţie şi a lovit un poliţist cu un târnăcop

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că doi poliţişti s-au deplasat, marţi seara, în localitatea Şuşani, după ce au fost sesizaţi că un bărbat a fost bătut de un vecin. Ajunşi la agresor, un bărbat în vârstă de 43 de ani, oamenii legii au fost atacaţi de acesta cu un târnăcop. Bărbatul a lovit autospeciala de poliţie şi a rănit unul dintre poliţişti.

Poliţistul rănit a tras cu arma în verticală, ulterior agresorul fiind imobilizat cu ajutorul poliţiştilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale Vâlcea. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat unui judecător cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

„Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul făptuitorului, pentru a discuta cu acesta. În momentul în care bărbatul de 43 de ani a observat echipajul de poliţie, a luat un târnăcop din gospodărie, lovind maşina de poliţie şi lovindu-l, de asemenea, pe unul dintre poliţişti în zona antebraţului. Acesta a executat focuri de armă de avertisment în plan vertical. Cu sprijinul colegilor de la SAS, bărbatul a fost imobilizat, iar ulterior reţinut pentru 24 de ore, urmând a se propune arestarea preventivă. Se fac cercetări pentru ultraj şi lovire sau alte violente”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea, potrivit Mediafax.

Starea poliţistului rănit este bună, acesta neavând nevoie de internare.

Citeşte şi Un tânăr din Vâlcea a fost arestat în avion la Sibiu