Un BĂRBAT a avut de ales între IUBITĂ şi CÂINE. Inimaginabil cu cine vrea să îşi petreacă restul vieţii FOTO

Un bărbat din America a fost pus în situaţia de a a alesge între iubita sa şi animalul său de companie. După mai multe discuţii aprinse, tânărul a răms cu câinele.

10 nov. 2014, 10:30

Scott Ladauti a avut de ales între a-şi salva relaţia de cuplu şi a-şi pastra prietenul necuvântător. Într-un final, bărbatul a ales câinele, adăugând că a simţit de mult că relaţia lui se apropie de sfarsit, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi VIRALUL ZILEI. Un CÂINE şi un BEBELUŞUL, cei mai buni parteneri de joacă VIDEO

Când iubita mi-a dat un ultimatum, nu am stat pe gânduri. Am locuit în maşină timp de patru zile, alături de căţelul meu, până când părinţii mei m-au lăsat să ma întorc la ei acasă. Dar cu ea aş fi rămas fără adăpost pentru totdeauna„, a explicat Scott.

În prezent, cei doi ei doi s-au despartit, dar Scott a rămas în continuare alături de adevăratul său prieten, o căţeluşă.

Citeşte şi Cea mai tare farsă: Ce s-a întâmplat atunci când un tânăr i-a zis prietenei că a înşelat-o VIDEO

Am luat căţelul pentru a încerca să salvez această relaţie. Întotdeauna mi-am dorit un căţel, cu atât mai mult cu cât locuiam într-o zonă periculoasă, motiv pentru care un căţel ar fi reprezentat cea mai buna variantă. Cred că ne-am fi despărţit oricum. Dar cătelul a accelerat lucrurile. De fiecare dată când facea ceva greşit, eu luam apărarea căţelului. Şi mereu ne certam din această cauză. Oricum aş fi făcut, tot nu ar fi fost bine. Dar am luat decizia potrivită„, a adăugat bărbatul.