Un bărbat a dat în judecată doctorii după ce i-a acuzat că i-au MICŞORAT PENISUL: Nu mai pot face nimic în pat

Un caz inedit este judect în Canada, după ce un bărbat fără picioare a dat în judecată doctorii unui spital declarând că aceştia i-au micşorat penisul în urma unei operaţii, motiv pentru care nu mai poate face sex cu soţia, lucru care i-a distrus căsnicia.

14 iun. 2014, 17:38
Un bărbat a dat în judecată doctorii după ce i-a acuzat că i-au MICŞORAT PENISUL: Nu mai pot face nimic în pat

Canadianul cere daune de 90.000 de lire după ce doctorii nu au reuşit să îi ofere un diagnostic potrivit, motiv pentru care viaţa lui sexuală este distrusă. Astfel, bărbatul aflat în scaun cu rotile, după ce a rămas fără picioare, spune că penisul său a fost micşorat cu doi centimetri de medici în urma unei operaţii.

Citeşte şi Nu se aştepta la asta: Ce a păţit un BĂRBAT după ce a comandat pe NET PASTILE de MĂRIRE a PENISULUI FOTO

Astfel, în 2011, el şi-a rănit penisul în timp ce făcea sex cu soţia sa şi s-a prezentat de urgenţă la spital, unde o asistentă a făcut o „inspecţie vizuală minoră a organului fără să îl atingă„, ca apoi să vorbească la telefon cu urologul care nu se afla în spital. Doctorul l-a trimis acasă, fără un control adecvat.

Citeşte şi Penis mic? Poziţii sexuale pentru bărbaţii slab dotaţi

Timp de trei luni nu a putut întreţine relaţii intime din cauza durerii şi s-a prezentat din nou la spital unde doctorii i-au spus că suferise o fractură şi are nevoie de o operaţie. În urma intervenţiei chirurgicale el a pierdut doi centimetri din organul genital şi a rămas cu o cicatrice, motiv pentru care nu mai poate face sex, lucru ce i-a distrus căsnicia.

Acest incident a avut un impact masiv asupra vieţii mele, mai mare decât cel cauzat de pierderea picioarelor„, a declarat bărbatul în timpul procesului.