Un bărbat a descoperit după şase săptămâni că a câştigat la loteria EuroMillions 76 de milioane de lire sterline

Un muncitor în construcţii din Marea Britanie, care colecţiona bilete de loterie în maşina lui, a descoperit că a câştigat 76 de milioane de lire sterline la loteria EuroMillions, după şase săptămâni de la extragere, potrivit PA.

21 dec. 2018, 15:27
Un bărbat a descoperit după şase săptămâni că a câştigat la loteria EuroMillions 76 de milioane de lire sterline

Andrew Clark, în vârstă de 51 de ani, care locuieşte în Boston, o localitate din comitatul Lincolnshire, a declarat că intenţionează să se pensioneze anticipat, după ce a descoperit în maşina sa biletul de loterie câştigător.

El a revendicat săptămâna trecută acel premiu, care ocupă locul al 12-lea în topul celor mai mari sume câştigate la loteriile organizate în Marea Britanie, potrivit Agerpres.

Andrew Clark a verificat colecţia de bilete de loterie la îndemnul partenerei sale de viaţă. ”Trisha mi-a spus să verific biletele, iar nepoata ei, Louise, căreia îi construiam o extensie a casei, mi-a spus acelaşi lucru, după ce a aflat din presă că premiul nu fusese revendicat”, a povestit britanicul.

Identitatea marelui câştigător a fost dezvăluită vineri dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă. Referindu-se la propria persoană drept ”omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire”, Andrew Clark a declarat că şi-a dat seama că este misteriosul câştigător după ce ”a cedat într-un final” şi a verificat biletele pe care le adunase în maşina lui, potrivit Agerpres.

Împreună cu partenera sa, Trisha Fairhurst, în vârstă de 51 de ani, a cumpărat deja o locuinţă nouă şi două maşini, însă a declarat că ”cel mai bun lucru la acest câştig este faptul că ne putem ajuta familia”. ”Seamănă cu o poveste magică de Crăciun, omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire! Spre binele întregii noastre familii, sunt foarte bucuros că Trisha şi Louise m-au bătut la cap să verific biletele”, a recunoscut bărbatul, care are trei nepoţi. ”Nu este vorba doar despre o magie de Crăciun, acest câştig reprezintă şi crearea unei vieţi întregi de momente magice pentru toţi cei din jurul nostru”, a adăugat el, potrivit Agerpres

Andrew Clark a mărturisit că va continua să joace la loterie şi îşi va verifica biletele la fel ca înainte, odată la trei luni.