Un bărbat a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni, după ce a plecat de la o petrecere VIDEO

Pieton accidentat mortal. O petrecere în familie s-a terminat tragic, în noaptea de duminică spre luni, pentru un bărbat de 64 de ani din Dâmboviţa. El a vrut să traverseze drumul naţional pe trecerea de pietoni, însă un şofer care conducea cu viteză mare l-a spulberat.

06 oct. 2014, 05:23
Un bărbat a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni, după ce a plecat de la o petrecere VIDEO

Accidentul a avut loc la Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Bărbatul în vârstă de 64 de ani tocmai plecase de la o petrecere în familie ca să-şi ia maşina.

Am fost la o petrecere la han. S-a terminat petrecerea, maşina o aveam parcată vizavi. Am traversat pe trecere şi pe prima bandă eu am rămas cu soţia şi cu soacra. Le-am ţinut pe socrul meu, pentru că am văzut că vine o maşină cu viteză. N-am mai apucat să-l ţin şi la un metru în faţa mea, maşina l-a lovit în plin. L-am văzut cum zboară, cum dispare pur şi simplu din faţa mea„, a declarat ginerele victimei.

Rudele bărbatului au spus că şoferul maşinii circula cu o viteză foarte mare. „Dacă n-avea viteză, nu-l arunca şi nici nu-l omora. Scuzele sunt tardive, un om este mort„, a spus cumnatul victimei.

Dacă va fi găsit vinovat de producerea accidentului, şoferul riscă până la cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: ACCIDENT SPECTACULOS: Nu-ţi vine să crezi de ce a fost în stare un şofer vitezoman VIDEO