Un bărbat a fost prins pe aeroportul din Moscova cu mii de diamante intr-o valiză VIDEO

Un bărbat a fost reţinut pe aeroportul din Moscova după ce a încercat să introducă ilegal în ţară 26.000 de diamante. Conform legii din Rusia pietrele şi metalele preţioase a căror valoare depăşeşte 10.000 de dolari trebuie declarate la vamă, potrivit România TV.

12 mart. 2013, 08:11
Un bărbat a fost prins pe aeroportul din Moscova cu mii de diamante intr-o valiză VIDEO

Un bărbat a fost arestat în Rusia pentru trafic de diamante. El a fost reţinut pe aeroportul din Moscova după ce asupra sa au fost găsite 26.000 de diamante. Rusul tocmai se întorsese din Dubai, iar la intrarea în ţară s-a aşezat la coada pentru cetăţenii care nu au nimic de declarat.

Citeşte şi Corpul unui deputat rus, găsit într-un butoi umplut cu ciment

Citeşte şi Au ajuns la închisoare după ce au dansat Harlem Shake pe un monument

Cu toate acestea, el a fost dat de gol din cauza comportamentului. Din cauza faptului că a devenit foarte agitat, bărbatul a atras atenţia vameşilor. La un control amănunţit, în valiza bărbatului au fost descoperite mii de pietre preţioase de diferite mărimi şi aproape 300 de telefoane mobile marca iPhone 5. Conform legilor ruse, pietrele sau metalele preţioase a căror valoare depăşeşte 10.000 de dolari trebuie declarate la vamă pentru a fi impozitate. Valoarea diamantelor confiscate se ridică la aproximativ 163 de mii de dolari.

Citeşte şi Rusia va interzice fumatul în locurile publice