Un bărbat a fost ucis de ţigani pe stradă. I-au dat cu parul în cap după ce le-a cerut să dea căruţele din drum

Patronul unui depozit de materiale de constucţii cu sediul în comuna Cetate, judeţul Dolj, a fost ucis cu bâtele de ocupanţii unei căruţe, în urma unei altercaţii în trafic care a avut loc pe raza localităţii Vrata din judeţul Mehedinţi. De asemenea, un angajat de-ai săi a ajuns la spital cu răni grave. Totul s-a întâmplat după ce victimele au oprit mașina și le-au cerut țiganilor care blocaseră drumul cu două căruțe să le facă loc să treacă.

18 sept. 2019, 07:02
Un bărbat a fost ucis de ţigani pe stradă. I-au dat cu parul în cap după ce le-a cerut să dea căruţele din drum

Scenele sângeroase au avut loc în centrul localității Vrata. Victima, un bărbat de 46 de ani, era patronul unui depozit de materiale de construcţii. Omul plecase spre casă împreună cu un angajat. În centrul comunei, cei doi au observat că drumul era blocat de căruţe. Şoferul a coborât din maşină şi le-a cerut rromilor să-i permită să treacă. Cerinţa i-a deranjat pe căruţaşi, aşa că l-au luat la bătaie. Afaceristul din Dolj a sărit sa-si apere angajatul, dar agresorii l-au lovit cu parii în cap, apoi au fugit şi l-au lăsat într-o baltă de sânge. Localnicii au chemat salvarea. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

Cei doi bărbaţi care l-au ucis pe şoferul autocamionului au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.