Un bărbat a furat banii copiilor săi şi s-a lăudat prietenilor pe Facebook

Băutura i-a luat minţile unui tânăr din Piteşti, care a ajuns să fure de la gura propriilor copii. A bătut-o în plină stradă pe fosta iubită, cu care are trei copii, şi i-a furat geanta în care femeia avea banii pentru controlul medical al unuia dintre micuţi. Apoi s-a pozat cu banii furaţi şi s-a lăudat prietenilor pe Facebook.

18 iul. 2015, 06:27

Bărbatul are 30 de ani şi este tatăl a trei copii, cel mai mare de 10 ani, iar cel mai mic de 3 ani. Niciunul nu locuieşte cu el, ci sunt crescuţi de mama lor, fosta iubită, potrivit România TV. Femeia a pus capăt relaţiei din cauza bătăilor pe care le primea. Chiar şi aşa, s-a trezit atacată în plină stradă. Bărbatul i-a furat peste 1.200 de lei, bani pe care femeia abia îi strânsese pentru întreţinerea copiilor, dar şi pentru un consult medical al băieţelului.

„M-a lovit! Mi-a smuls geanta, mi-a luat banii. Erau banii de chirie. Trebuia să plătesc gazul şi vizita băiatului la medic. Ştia că cel mic are probleme de sănătate, dar nu s-a gandit la nimic. El, în momentul în care bea, nu mai gândeşte”, a declarat femeia.

Şi cum nu era de ajuns, agresorul s-a fotografiat cu banii furaţi şi s-a lăudat pe Facebook.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Nu este prima dată când ajunge în faţa instanţei. În luna februarie abia a ieşit din închisoare, unde şi-a ispăşit o pedeapsă pentru tentativă de omor.