Un bărbat a furat cardul vecinei decedate şi a cheltuit 6.700 de euro pe pizza şi alte cumpărături

Publicat: Joi, 13 Septembrie 2018 22:36 // Actualizat: Joi, 13 Septembrie 2018 22:36 // Sursa: romaniatv.net

Robert Sharkey, un irlandez de 24 de ani, a subtilizat cardul vecinei sale decedate şi l-a folosit pentru a face cumpărături şi a comanda pizza aproape zilnic.

Robert Sharkey, un irlandez de 24 de ani, a ţinut in secret moartea vecinei sale și a folosit cardul de credit al acesteia cu care a făcut cumpărături diverse, între care şi comenzi de pizza la domiciliu de la un restaurant de lux. Pe toate acestea, el a cheltuit, în 2 ani, 7.600 de euro.

În august 2015, Marie Conlon, o femeie în vârstă de 68 de ani, a decedat la domiciliul ei din Belfast. Cadavrul femeii a fost descoperit abia  în octombrie 2017 .

Timp de doi ani, nimeni nu a aflat de moartea sexagenarei, cu excepția vecinului ei, care nu avertizase autoritățile, deşi ştia că femeia murise.

În schimb, Robert Sharkey a furat cardul defunctei şi a profitat de ocazie pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. El a cheltuit 6,729  pe comenzi de pizza la un celebru lanț de restaurante. Apoi a cheltuit 3.684 de euro în supermarket.

Când nici nu se aştepta, bărbatul a fost arestat şi trimis în faţa justiţiei. El a pledat "vinovat" pentru zece capete de acuzare, dar a negat că ar fi intrat prin efracţie în casa decedatei.

Bărbatul îşi va primi verdictul pe 12 octombrie.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H