Un bărbat a încercat să „evadeze” din spital folosindu-se de mai multe cearşafuri. Voia să meargă să-şi cumpere băutură

Un bărbat în vârstă de 49 de ani care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov s-a accidentat, seara trecut, în timp ce încerca "să evadeze" din unitatea sanitată, pe geam cu ajutorul unor cearşafuri.

11 nov. 2021, 16:11
Un bărbat a încercat să „evadeze” din spital folosindu-se de mai multe cearşafuri. Voia să meargă să-şi cumpere băutură

Un bărbat a încercat să „evadeze” din spital folosindu-se de mai multe cearşafuri. Bărbatul era internat la ORL, într-un corp de clădire din Tractorul, care ține de Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, potrivit mytex.ro.

„La data de 10 noiembrie 2021, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un reprezentant al unei unități medicale situată pe raza municipiului Brașov cu privire la faptul că un pacient ar fi suferit vătămări corporale.
Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cearşafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Bărbatul de 49 de ani era internat de mai multe zile în spital şi pentru că nu mai consumase alcool de ceva timp instrase în sevraj, spun sursele Brasov.net.

Iniţial pacientul a încercat să convingă asistentele să-l lase să părăsească unitatea medicală pentru o perioadă scurtă de timp. Cum acestea au refuzat, individul a căutat altă soluție. A luat cerșafurile de la paturile care erau în salon, le-a legat și a încercat să coboare în curtea spitalului. Doar că a căzut.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.