Un bărbat a înghiţit sute de monede, cuie şi alte metale. Medicii au fost şocaţi de ceea ce au găsit VIDEO

Un bărbat din India şocat medicii după ce s-a prezentat la spital cu dureri serioase de stomac. Astfel, el a înghiţit din cauza depresiei sute de monede şi cuie.

23 apr. 2015, 16:36

Rahpal Singh, de 34 de ani, din Bathinda, a înghiţit timp de trei ani peste 140 de monede, 150 de cuie şi un pumn de baterii, magneţi şi alte câteva metale, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ZECI de MII de oameni îl consideră un ZEU. Un bebeluş cu OPT MEMBRE a fost născut în India FOTO

Bărbatul, de profesie fermier, a povestit că început să înghită metale în momentele de depresie, ajungând să găsească confort în acest gest şocant şi periculos.

Obişnuiam să înghit monede şi metale şi beam după suc sau lapte. Medicii mi-au spus că toate obiectele astea ascuţite ar fi putut să-mi penetreze intestinul şi aş fi murit. Mă simt mai relaxat acum, nu o să mai fac asta niciodată„, a explicat pacientul, care a avut nevoie de 240 de endoscopii şi de o operaţie de 9 ore pentru a scoate cea mai mare parte din obiecte afară.

Citeşte şi Povestea unui muncitor care nu a avut bani de doctori: Am fost salvat de VIERMII din CAP FOTO

Pacientul a venit la noi cu durere severă de stomac. Am fost şocaţi să vedem atâtea obiecte străine în corpul lui. Deşi am reuşit să scoatem mare parte din ele, mai avem de lucru. Corpul sau este însă prea fragil pentru a suportă încă o operaţie, aşa că plănuim să-i lăsăm o pauză de o săptămâna„, a declarat doctorul care l-a salvat.