ŞOCANT: Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-un stâlp, ca să-şi pedepsească nevasta VIDEO

Gest şocant făcut în trafic de un şofer din Piteşti, care se certa cu soţia. Bărbatul a provocat intenţionat un accident pentru a o pedepsi pe femeie şi a o face să se oprească din vorbit. El a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. Şoferul a fost grav rănit, iar soţia a scăpat teafără.

01 iul. 2014, 10:45
ŞOCANT: Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-un stâlp, ca să-şi pedepsească nevasta VIDEO

Cei doi soţi aveau o discuţie aprinsă în maşină. Soţul se afla la volan şi, extrem de nervos, a smucit volanul. A intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului, foarte aproape de un parc unde se jucau copii, potrivit România TV.

„Au intrat direct în stâlp. Nu erau maşini nici în dreapta, nici în stânga. Nu aveau viteză mare, dar eu cred totuşi că nervos fiind, şoferul a rămas cu piciorul pe acceleraţie şi a intrat din viteza aia direct în stâlp”, a declarat unul dintre martori.

Şoferul a fost rănit, iar un echipaj SMURD a sosit la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale. „Pe fondul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp. Nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Simona Bălănescu.

Maşina a fost făcută praf, iar şoferul a fost internat.