Un bărbat a LĂSAT o femeie cu GURA CĂSCATĂ după ce i-a arătat TATUAJUL pe care îl are FOTO

Kat Von D, una dintre cele mai cunoscute artiste tatuatoare din lume, a rămas uimită de tatuajul unui motociclist. Cu toate că a văzut mii de tatuaje, femeia a rămas surprinsă de bărbatul care a ales să deseneze şase cutii de bere pe tot abdomentul umflat din cauza consumului de băuturi alcoolice.

28 mai 2013, 10:14

Artista Kat Von D, una dintre cele mai cunoscute artiste tatuatoare din America şi din lume, a rămas surprinsă de tatuajul unui bărbat venit la lansarea cărţii scrise de ea, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cel mai emoţionant tatuaj. Imaginea care a impresionat internetul FOTO

Astfel, cu toate că a văzut sute de mii de tatuaje de-a lungul vieţii, multe dintre ele fiind făcute chiar de ea, femeia nu se aştepta ca pe abdomenul unui motociclist să vadă desenate şase cutii de bere, cu aluzie la „six pack”, care în engleză înseamnă atât bax de bere, cât şi abdomen cu muşchii bine definiţi.

Femeia de 31 de ani a rămas cu gura cascată când a văzut tatuajul. Evenimentul a avut loc în Las Vegas, unde Kat Von D a lansat prima ei carte, Go Big or Go Home, în timp ce le-a arătat fanilor propriile ei tatuaje, alături de poveşti inedite pe care le-a ascultat în timp ce desena pe pielea clienţilor.

Citeşte şi Una dintre cele mai sexy vedete din România şi-a RISCAT viaţa pentru un tatuaj într-o zonă DELICATĂ

Se spun lucruri negative despre oamenii cu tatuaje, dar mereu am crezut că este o modalitate de a arăta că eşti devotat unui anumit lucru, ceea ce este o calitate foarte importantă„, a spus ea în timp ce dădea autografe.