Un bărbat a mers la un grătar şi a murit înecat în râul Dorna

Tragedie la Vatra Dornei în judeţul Suceava. Un bărbat a murit înecat după ce a intrat să se răcorească în râul Dorna.

23 iun. 2016, 11:18
Un bărbat a mers la un grătar şi a murit înecat în râul Dorna

Doi barbati, de 40 si 42 ani, ambii din municipiul Vatra Dornei, s-au dus, miercuri, la raul Dorna pentru a face un gratar si o baie. Cei doi, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au intrat in apa, moment in care barbatul de 42 de ani s-a dezechilibrat, a cazut si a fost luat de curent, potrivit informatiata.ro. Celalalt barbat a incercat sa-si salveze prietenul.

O localnica care i-a vazut pe cei doi in apa a sunat la 112 si a cerut ajutor. La fata locului au ajuns militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei cu doua autospeciale, o barca pneumatica si un echipaj SMURD.

Trupul victimei a fost gasit in aval, blocat in mijlocul albiei raului Dorna. Pompierii militari au recuperat trupul neinsufletit al barbatului si l-au adus la mal, unde a fost preluat de echipajul SMURD, ajutat de un echipaj SAJ, si s-au inceput manevre de resuscitare. Din pacate, dupa aproximativ o ora de efort sustinut pentru a-l readuce la viata, personalul Serviciului de Ambulanta Judetean a declarat decesul victimei.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Italia: O fetiţă de origine română s-a înecat într-o piscină