Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui centru comercial

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit, joi, după ce a căzut de la etajul unui centru comercial din Cluj Napoca. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

18 feb. 2021, 14:29
Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui centru comercial
Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui centru comercial

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui centru comercial . Pompierii ajunşi la faţa locului au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui centru comercial

„În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițistii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști. O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.”, transmite IPJ Cluj, potrivit monitorul de cluj. 

Citeşte şi Tragedie la Galaţi. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 3

O fetiţă de 8 ani a căzut de la etajul I al unui bloc. Se afla în izolare după ce fusese diagnosticată cu COVID

O fetiţă de 8 ani a căzut de la etajul I al unui bloc din Huşi. În momentul incidentului copila era acasă cu mama ei, ambele fiind în izolare după ce au fost diagnosticate cu COVID-19.

Echipele de intervenţie au găsit-o pe fetiţă în stare de conştienţă. În urma căzăturii, fetiţa a suferit un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară şi a fost transportată la Spitalul municipal Huşi. Medicii au cerut transferul ei cu un elicopter SMURD la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi.

Citeşte şi O femeie a căzut de la etajul 6 în încercarea de a scăpa dintr-un incendiu într-un apartament VIDEO

„A fost trimis un echipaj medical, care a găsit copilul conştient, dar cu un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară. Copilul era în izolare cu mama, amândoi confirmaţi cu boala COVID. A fost transportat la Spitalul municipal Huşi, după care s-a solicitat un elicopter SMURD pentru transfer la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, citat de Agerpres.

Poliţiştii au demarat verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul şi cine se face vinovat de căderea copilei.