Un bărbat a murit după ce căruţa cu care se deplasa a fost lovită de un TIR

Un cioban de 65 de ani, din localitatea argeşeană Stoeneşti, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de joi spre vineri, după ce căruţa cu care se deplasa pe DN 71 Târgovişte - Bucureşti a fost izbită de un TIR. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu s-a asigurat la trecerea drumului.

09 aug. 2013, 07:15
Un bărbat a murit după ce căruţa cu care se deplasa a fost lovită de un TIR

„Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Mircea Vodă, unde bătrânul avea o stână. Un TIR care venea dinspre Bucureşti a lovit căruţa în plin, bătrânul pierzându-şi viaţa pe loc. La faţa locului a sosit şi un echipaj de la ambulanţă, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Angajaţii bătrânului au spus că acesta plecase în sat să ducă o cutie cu brânză şi că urma să revină la stână, scrie Mediafax.

Ciobanul avea 65 de ani şi era din localitatea argeşeană Stoeneşti, iar în ultimii ani avea stâna în judeţul Dâmboviţa.

Șoferul TIR-ului a declarat poliţiştilor că în timp ce se deplasa pe DN 71 Târgovişte – Bucureşti i-a apărut căruţa în faţă, a tras de volan şi a frânat brusc, dar nu a mai putut evita impactul.

Poliţiştii încearcă, în prezent, să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, trupul neînsufleţit al ciobanului fiind transportat la SML Dâmboviţa. Medicii legişti urmează să stabilească şi dacă bătrânul consumase băuturi alcoolice, în condiţiile în care în zona unde a avut loc accidentul a fost găsit un bidon de bere aproape gol.

Citeşte şi Accident rutier soldat cu un mort şi doi răniţi grav, în Teleorman