Un bărbat a murit la o reuniune a Partidului Mişcarea Populară

Un bărbat de 60 de ani, din oraşul vasluian Negreşti, a murit, marţi, la o reuniune a PMP organizată la o proprietate a liderului filialei Vaslui a partidului, Corneliu Bichineţ. Acesta se întorsese cu o parte dintre membrii de partid dintr-o acţiune electorală şi stătea la masă cu aceştia.

06 dec. 2016, 17:36
Un bărbat a murit la o reuniune a Partidului Mişcarea Populară

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajul medical solicitat la intervenţie în curtea unei proprietăţi din Negreşti a preşedintelui PMP Vaslui, Corneliu Bichineţ, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, potrivit news.ro.

”Medicul de pe ambulanţă ne-a sesizat că s-a constatat decesul, după efectuarea manevrelor de resuscitare. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au fost informaţi de către rude că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale, motiv pentru care medicul care a intervenit a considerat că nu reprezintă un caz medico-legal care să necesite autopsia”, a declarat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Preşedintele PMP Vaslui, Corneliu Bichineţ, susţine că bărbatul de 60 de ani a ajuns în încăperea unde stătea la masă împreună cu cei care se ocupă de campania electorală după ce unul dintre membrii de partid a constatat că strigă la poarta proprietăţii sale.

”În timp ce stăteam la masă, afară, la gard, striga cineva tare, nedesluşit, iar câinii din curte lătrau puternic. Unul din cei cu care mă aflam la masă s-a dus să vadă ce se întâmplă, iar când a venit a spus că cineva, într-o stare nu prea bună, care se simte rău, este la poartă. I-am spus unui băiat să-l aducă pe om în curte, dacă nu este în regulă. Domnul Scafaru (Dumitru Scafaru n.r.) a ajuns în camera unde eram noi, l-am recunoscut, însă n-am reuşit să ne înţelegem. I-am lăsat pe masă farfuria din care voiam să mănânc eu. La masă nu era scaun. Trei dintre membrii de partid cu care mă aflam l-au văzut cum a încercat să mănânce şi, fulgerător, omul s-a prăbuşit. Cineva l-a prins în braţe, altfel ar fi căzut pe gresie. Câţiva dintre cei cu prezenta de spirit l-au resuscitat afară, pe terasă, iar cineva a sunat imediat la 112. Cei de la SMURD au ajuns rapid la faţa locului şi cred că l-au resuscitat în ambulanţă câteva zeci de minute”, a declarat Corneliu Bichineţ.
Liderul PMP a negat faptul că ar fi oferit mâncare şi băutură cu scopuri electorale.