Un bărbat a murit strivit de un mal de pământ. Oamenii sunt şocaţi: Era un om tare cumsecade, muncitor

Un bărbat de 56 de ani a decedat marţi după amiaza, în localitatea Lupeni, după ce peretele şanţului pe care-l săpa s-a surpat peste el.

15 iul. 2014, 15:24
Un bărbat a murit strivit de un mal de pământ. Oamenii sunt şocaţi: Era un om tare cumsecade, muncitor

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, col. Ovidiu Dudu, a declarat că accidentul a fost semnalat de poliţistul din Lupeni, care a anunţat că bărbatul a fost prins sub malul de pământ până la gât şi a decedat.

Primarul comunei Lupeni, Kovacs Lehel, a declarat că bărbatul era din judeţul Bacău şi lucra de opt ani la o firmă de construcţii din Lupeni. În cursul zilei de marţi, în timpul liber, acesta a săpat un şanţ de drenaj, adânc de aproape doi metri, pentru fosa septică, la locuinţa în care stătea cu chirie. La un moment dat, peretele şanţului s-a prăbuşit şi l-a acoperit pe bărbat cu pământ până la gât, presiunea exercitată asupra cutiei toracice fiindu-i fatală.

„Era un om tare cumsecade, muncitor, lucra de dimineaţa până seară. E mare necaz ce s-a întâmplat”, a spus primarul din Lupeni, potrivit Agerpres.

La faţa locului a fost trimis un echipaj ISU care va scoate trupul celui decedat, după ce vor fi finalizate cercetările efectuate de criminalişti.

Citeşte şi: Accident TERIBIL în apropiere de Timişoara. Un şofer a murit ZDROBIT între fiarele maşinii