Un bărbat a primit CEA MAI DURĂ pedeapsă pentru că a râs de handicapul unui adolescent

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea vasluiană Vinderei, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în mijlocul drumului de un adolescent de 17 ani, care s-a simţit lezat că victima a râs de handicapul de care suferă.

20 mai 2013, 17:09
Un bărbat a primit CEA MAI DURĂ pedeapsă pentru că a râs de handicapul unui adolescent

Cei doi bărbaţi s-au întâlnit în faţa locuinţei adolescentului de 17 ani, moment în care tânărul de 33 de ani a început să-l şicaneze pe consăteanul său pe fondul handicapului de care suferă. Simţindu-se lezat, adolescentul s-a dus până în casă, de unde a ieşit cu un cuţit de bucătărie pe care apoi i l-a înfipt consăteanului în abdomen.

„Bărbatul de 33 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. În funcţie de numărul de zile de spitalizare ale victimei, se va face şi încadrarea juridică a faptei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Dacă medicii vor stabili că tânărului de 33 de ani i-a fost pusă viaţa în pericol, atunci adolescentul va fi acuzat de tentativă de omor calificat.