Un bărbat a stabilit noi RECORDURI MONDIALE după ce a mers LEGAT la OCHI între doi ZGÂRIE-NORI VIDEO

Nik Wallenda, cunoscut drept "regele mersului pe sârmă la mare înălţime", a a mers legat la ochi între doi zgârie-nori din Chicago, stabilind două recorduri mondiale.

03 nov. 2014, 16:03
Un bărbat a stabilit noi RECORDURI MONDIALE după ce a mers LEGAT la OCHI între doi ZGÂRIE-NORI VIDEO

Cunoscutul acrobat Nik Wallenda a intrat în istorie în cursul serii de luni, după ce a traversat pe un cablu, la mare înălţime, distanţa dintre doi zgârie-nori din Chicago. Inedit este faptul că a reuşit să facă acest lucru fără plasă şi alte echipamente de siguranţă.

Citeşte şi Acrobaţie extremă în Marele Canion. Cu bicicleta printre stânci VIDEO

Întreg evenimentul a fost transmis în direct, de postul american Discovery Channel, telespectatorii reuşind să vadă ambele părţi ale cascadoriei. Astfel, acrobatul a stabilit două recorduri mondiale cu această cursă pe cablu la mare înălţime, deasupra oraşului Chicago: unul pentru panta cea mai abrută pe care a urcat şi al doilea pentru cursa finalizată la cea mai mare înălţime, fiind legat la ochi.

Citeşte şi Marele Canion, TRAVERSAT pe sârmă de americanul Nik Wallenda VIDEO

Probabil m-aţi văzut tremurând acolo ca o frunză. Cablul tremura sub picioarele mele şi nu-mi doream decât să ajung în partea cealaltă. A fost un sentiment incredibil să fac o astfel de cursă în Chicago. Acest oraş ocupă un loc aparte în inima mea, iar eu visam să fac aşa ceva încă de când eram copil. Mă consider privilegiat că am avut această ocazie şi aş dori să le mulţumesc locuitorilor oraşului Chicago, precum şi celor de la Discovery Channel pentru că au avut încredere în mine şi în ceea ce fac„, a declarat Nik Wallenda după eveniment.