Un bărbat a surprins pe cer ceva INCREDIBIL, când lucra în podul casei: Am luat repede aparatul de fotografiat

Locuitorii oraşului britanic Sidmouth, comitatul Devon, au fost de-a dreptul surprinşi, văzând pe cer un ... înger. Un nor imens, care se abătuse asupra localităţii lor, semăna într-atât de mult cu o creaţie divină, încât ziarele locale au sărit imediat pe subiect, iar 'îngerul' s-a dovedit că nu a fost singurul.

12 sept. 2013, 13:48

După cum povesteşte unul din localnici, Ian Williams, el lucra în podul casei tatălui său, când a vazut un nor în formă de înger.

Am luat repede aparatul de fotografiat şi am reuşit să obţin o serie de imagini înainte ca norul să se risipească„, spune el, indicând că l-a izbit asemănarea cu un înger.

Citeşte şi Îngerul din cer: O formă ciudată, văzută deasupra unui drum din Florida FOTO

Williams nu a fost primul care a văzut pe cer un înger anul acesta. La începutul acestui an, la câteva ore după ce noul papă Francisc a făcut prima sa declaraţie la Vatican, un rezident din Florida a pretins că a fotografiat un nor sub formă de înger.

Citeşte şi Un PREOT a filmat un ÎNGER ce i-a vizitat casa, după ce a instalat o cameră de supraveghere VIDEO

O declaraţie asemănătoare a fost făcută în 2012 de mai mulţi locuitori din Florida, care se adunaseră să comemoreze victimelor atacatorului James Holmes. Acesta a împuşcat 12 persoane într-un cinematograf din Colorado în timpul premierei filmului Dark Knight Rises din seria Batman.