Un bărbat a venit tocmai din Singapore pentru a cere de soţie o româncă. Ea i-a dat ţeapă

A traversat globul pentru a cere o româncă de soţie. A avut parte însă de dezamăgirea vieţii lui. Vorbim despre Azman, un tânăr din Singapore. El a venit în România pentru a o cunoaşte pe Larisa, o gălăţeancă cu care vorbea pe internet de mai bine de doi ani. Ea nu a fost însă la fel de convinsă că el este alesul.

17 ian. 2014, 07:43
Un bărbat a venit tocmai din Singapore pentru a cere de soţie o româncă. Ea i-a dat ţeapă

Un bărbat de 44 de ani din Singapore a traversat globul pentru a cere de soţie o româncă. După 17 ore de zbor şi cinci ore de mers cu maşina până la Galaţi, Azman Mohamed şi-a dat seama că a fost păcălit de femeia iubită.

Azman Mohamed a găsit-o pe Larisa, o tânără de 26 de ani din Galaţi, pe un site de dating online. Ei au vorbit doi ani pe internet, timp în care Azman i-a trimis fetei 2.000 de dolari pentru a ajunge în Singapore, la el, potrivit adevarul.ro.

Ea nu a venit, iar Azman nu a mai suportat distanţa şi şi-a cumpărat el bilet pentru Bucureşti. Larisa i-a promis că îl aşteaptă la aeroport, însă după 17 ore de zbor, Azman a rămas uimit să vadă că ea nu venit.

Prin urmare, Azman s-a dus în Galaţi, după Larisa. Din păcate, tânăra este de negăsit, iar bărbatul se va întoarce în Singapore cu inima frântă.