Un bărbat, accidentat mortal pe un drum închis pentru reparaţii

Un bărbat în vârstă de 63 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier care a avut loc luni, pe Centura de Nord- Vest a municipiului Arad, în apropiere de ieşire din oraş, spre Deva.

21 oct. 2013, 16:20
Un bărbat, accidentat mortal pe un drum închis pentru reparaţii

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 23 de ani, din judeţul Argeş, aflat la volanul unui autoturism care se deplasa din direcţia Nădlac, spre Deva.

„În momentul în care a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, şoferul nu a efectuat virajul, ci şi-a continuat deplasarea pe direcţia înainte, cu toate că accesul pe respectivul drum, aflat în reparaţie, era interzis, lucru semnalat, de asemenea, corespunzător”, a declarat, pentru Agerpres, Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, tânărul a accidentat mortal un bărbat în vârstă de de 63 de ani, din judeţul Arad, care circula în calitate de pieton pe carosabilul drumului închis, a precizat purtătorul de cuvânt al I.P.J.Arad.

„În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere şi a oboselii la volan. Pe numele şoferului autoturismului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să supore rigorile legii”, a adăugat purtătorul de cuvânt al I.P.J.Arad.