Un bărbat aflat la pescuit a fost accidentat grav de Mocăniţă

Un bărbat a fost accidentat grav de trenul 'Mocăniţa', în timp ce se afla la pescuit, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

21 iul. 2014, 09:51
Un bărbat aflat la pescuit a fost accidentat grav de Mocăniţă

„R. Elena a sesizat că soţul ei a fost acroşat de către scara unui vagon al mocăniţei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că duminică noaptea, în jurul orei 02.00, R. Viorel, însoţit de către alte două persoane, a plecat la pescuit la o baltă situată în imediata apropiere a căii ferate. La un moment dat, din cauza trecerii Mocăniţei prin punctul în care cele trei persoane se aflau la pescuit, aceştia s-au ferit pentru a nu fi loviţi, însă R. Viorel s-a ridicat mai repede în picioare, fiind acroşat de scara ultimului vagon al mocăniţei. Bărbatul s-a deplasat la locuinţa sa imediat după producerea evenimentului, iar câteva ore mai târziu a solicitat intervenţia unui echipaj al Ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Teodorescu, potrivit Agerpres.

Bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă occipitală contuză cu hematom epicranian.

Trenul Mocăniţa implicat în accident este printre ultimele care mai circulă în sudul României, acesta transportând calcar din Munţii Căpăţânii în zona industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea.