Un bărbat, arestat după ce a sustras bunuri de 50.000 de euro dintr-o locuinţă

Un bărbat de 36 de ani, din Cluj, a fost arestat de poliţişti după ce a furat dintr-o casă bunuri în valoare de peste 50.000 de euro.

27 iun. 2014, 11:17
Un bărbat, arestat după ce a sustras bunuri de 50.000 de euro dintr-o locuinţă

„Bărbatul a pătruns într-un imobil situat în cartierul Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca, prin escaladarea gardului care împrejmuieşte curtea imobilului şi prin forţarea unui geam termopan. Persoana vătămată reclamă că din locuinţă i-ar fi fost sustrase diamante, bijuterii din aur şi din argint, precum şi aparatură electronică, în valoare de aproximativ 50.000 de euro. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a fost identificată persoana implicată, stabilindu-se că ar fi vorba de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-o informare transmisă vineri de IPJ Cluj.

Citeşte şi Trei femei prinse de poliţişti după ce au jefuit două bătrâne

Poliţiştii au făcut percheziţie la domiciliul hoţului, de unde au recuperat o parte semnificativă din bunurile sustrase. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar apoi a primit din partea instanţei de judecată 30 de zile de arest, scrie Agerpres.

Pentru a evita astfel de situaţii, poliţiştii recomandă populaţiei ca ferestrele să fie asigurate cu gratii metalice, tocul uşii de acces să fie întărite cu armătură metalică, să nu facă publică plecarea de la domiciliu şi să asigure un iluminat corespunzător în jurul imobilului.

Citeşte şi Un spărgător de case a fost prins de poliţişti în timp ce îşi căra prada în maşină