Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h. Imaginile au devenit virale

Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h. Imaginile au fost surprinse de un radar fix, pe o şosea din Australia. Potrivit polițiștilor, scena s-a petrecut pe 23 octombrie, la aproximativ 82 de kilometri de Perth.

10 nov. 2021, 10:20
Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h. Imaginile au devenit virale
Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h

Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h, relatează 9news.com.au. În imaginea surprinsă de radarul fix se vede un bărbat cu o sticlă la gură – cel mai probabil o bere – întins pe capota mașinii.

Citeşte şi: Cutremur puternic în Australia. Mai multe clădiri au fost avariate, un spital a fost evacuat VIDEO

Un bărbat bea bere pe capota unei mașini, la 120 de km/h

Șoferul a scos și el mâna pe geam și are, de asemenea, o sticlă în mână. Poliția a apelat la ajutorul cetățenilor pentru a identifica persoanele în cauză.

Australia şi-a redeschis în premieră graniţele, după aproape 600 de zile

Australia şi-a redeschis pentru prima dată graniţele de la începutul pandemiei de coronavirus, luni, după o pauză de aproape 600 de zile, iar acest eveniment a stat la baza unor scene emoţionante petrecute pe aeroporturile din Sydney şi Melbourne.

Pe 20 martie 2020, Australia, o uriaşă ţară-continent, a impus unul dintre cele mai stricte regimuri din lume privind închiderea graniţelor naţionale, pentru a se proteja astfel de pandemia de COVID-19.

Zeci de mii de australieni care trăiau în străinătate nu au mai putut să revină în ţara natală timp de 19 luni. Cursele aeriene au fost rare, iar cetăţenii australieni care au primit totuşi permisiunea de a pătrunde pe teritoriul ţării au trebuit să respecte o costisitoare carantină de 14 zile la hotel.

Cele mai mari două oraşe din ţară, Sydney şi Melbourne, au decis să renunţe la aceste măsuri, iar australienii vaccinaţi cu schemă completă împotriva COVID-19 pot de acum să călătorească fără să mai intre în carantină.