Un bărbat bolnav psihic din Constanţa şi-a ucis în bătaie mama

Publicat: Miercuri, 01 Mai 2013 18:50 // Actualizat: Miercuri, 01 Mai 2013 19:38 // Sursa: RTV.net

Un constănţean în vârstă de 44 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, este cercetat de poliţişti pentru omor deosebit de grav după ce şi-a bătut crunt mama, femeia murind la spital după aproape o săptămână.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în 24 aprilie, o femeie din comuna Corbu a sesizat Poliţia că nu şi-a mai văzut vecina de mai mult timp şi nici nu i-a răspus când a mers la locuinţa acesteia, scrie Mediafax.

Astfel, poliţiştii au mers la faţa locului, unde au găsit-o pe femeia în vârstă de 77 de ani în locuinţă, având mai multe leziuni la cap, dar şi pe fiul acesteia, un bărbat de 44 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată, iar fiul ei a fost dus la secţia de neuropsihiatrie din Palazu Mare, unde a rămas internat.

Starea de sănătate a femeii s-a agravat, iar în 30 aprilie aceasta a murit.

Miercuri a fost efectuată necropsia, concluziile preliminare ale medicilor indicând faptul că moartea femeii a fost violentă.

Fiul femeii este cercetat pentru omor deosebit de grav.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 mai 19:03
...rel="external nofollow" title="" class="ext-link">omor deosebit de grav. Source Article from http://www.rtv.net/un-barbat-bolnav-psihic-din-constanta-si-a-ucis-in-bataie-mama_78149.html ...
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H