Un bărbat care lucra la reabilitarea unui bloc din Capitală a căzut de pe schelă şi a murit

Un bărbat care lucra la reabilitarea termică a unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei a murit după ce a căzut de pe schelă, de la etajul cinci al imobilului.

26 apr. 2013, 11:08
Un bărbat care lucra la reabilitarea unui bloc din Capitală a căzut de pe schelă şi a murit

Un bărbat de 35 de ani care lucra la reabilitarea termică a unui bloc de pe strada Jean Alexandru Steriadi, din Sectorul 3 al Capitalei a căzut vineri de pe o schelă şi a murit.

„La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD, însă medicii au constatat decesul victimei, care a suferit leziuni grave„, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit Mediafax, poliţiştii bucureşteni au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti face verificări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul.

Inspectorul general al ITM Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat că echipa care a mers la faţa locului urmează să verifice inclusiv dacă bărbatul era angajat în condiţii legale.