Şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să-şi salveze soacra dintr-un incendiu şi a ajuns erou şi după moarte

Publicat: Vineri, 12 Februarie 2016 18:58 // Actualizat: Vineri, 12 Februarie 2016 18:58 // Sursa: romaniatv.net

Familia unui bărbat aflat în moarte cerebrală în spitalul din Buzău, după ce s-a asfixiat în timp ce încerca să-şi salveze soacra dintr-un incendiu, a decis să doneze organele acestuia.

Bărbatul de 57 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcari. În casă se afla şi soacra lui, în vârstă de 73 de ani, iar omul a intrat disperat după femeie în speranţa că o va salva. Fumul gros i-a doborât pe amandoi, iar bătrâna a murit intoxicată cu fum.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, unde medicii l-au conectat la aparate. Investigaţiile au arătat că, din cauza privării de oxigen a creierului, bărbatul a intrat în moarte cerebrală, aşa că rudele au fost de acord să-i doneze organele.

Acestea au fost transportate în Capitală, iar rinichii au ajuns deja la un pacient internat la spitalul Fundeni. Soţia bărbatului a murit şi ea în urmă cu câţiva ani. Acum doi copii au rămas orfani, un băiat de 18 ani şi o fiică de 30 de ani.

Citeşte şi

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 20:17
...Buzău, după ce s-a asfixiat în timp ce încerca să-şi salveze soacra dintr-un incendiu, a decis să doneze organele acestuia. Citește mai departe… ...
12 feb 19:19
...timp ce încerca să-şi salveze soacra dintr-un incendiu, a decis să doneze organele acestuia. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
12 feb 19:09
... Familia unui bărbat aflat în moarte cerebrală în spitalul din Buzău, după ce s-a...
1
EUR
4.7790
RON
25 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H