Un bărbat care şi-a ucis soţia în luna martie s-a sinucis în Penitenciarul Mioveni

Un bărbat în vârstă de 44 de ani care, în urmă cu trei luni şi-a ucis soţia în prezenţa copiilor, s-a sinucis, miercuri seara, în Penitenciarul Mioveni, unde era încarcerat.

11 mai 2017, 07:54
Un bărbat care şi-a ucis soţia în luna martie s-a sinucis în Penitenciarul Mioveni

Constantin Cornel Diaconu, un bărbat care în luna martie a omorât-o pe femeia cu care avea doi copii, a fost găsit mort, miercuri seara, în Penitenciarul Mioveni, unde era încarcerat, după ce a fost arestat în data de 14 martie, scrie Mediafax.

„În data de 10.05.2017, persoana privată de libertate D.C.C, în vârstă de 45 de ani, arestată preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor, aflată în custodia Penitenciarului Mioveni, a fost prezentată la camera de stabilizare a Spitalului Penitenciar Mioveni în stare de inconştienţă, fiind anunţat concomitent şi Serviciul de Ambulanţă Mioveni. Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, care însă au rămas fără răspuns, constatându-se decesul. Conform procedurilor legale, s-a procedat la informarea, de îndată, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Serviciului de Medicină – Legală şi judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Mioveni. A fost anunţată familia persoanei condamnate de către conducerea instituţiei”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mioveni, Laura Olteanu.

Cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, bărbatul a vorbit cu cei doi copii veniţi la vizită, la Colibaşi.

Cazul a fost preluat de Parchet, care a dispus necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar ulterior va intra în atenţia poliţiştilor argeşeni.

Bărbatul şi-a înjunghiat soţia, în vârstă de 30 de ani, cu 15 lovituri de cuţit, în faţa copiilor, un băieţel de 8 ani şi o fetiţă de 10 ani, dar şi a mamei femeii, care nu a avut putere să-şi salveze fiica. Constantin Cornel Diaconu a fost arestat în data de 14 martie pentru omor calificat şi primise, pe data de 9 mai, o prelungire a mandatului de arestare preventivă, aflându-se încarcerat la Penitenciarul din Mioveni.

Citeşte şi Femeie împuşcată în sediul unei firme de transport, soţul ucigaş a fost descoperit mort