Un bărbat celebru de la noi face nuntă la 63 de ani. Cine este aleasa inimii lui FOTO

Dan Chișu și Alina Chivulescu fac nuntă în secret, iar detalii despre frumosul eveniment au ieșit la iveală. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a depus deja actele de căsătorie la Primăria Sectorului 1. În urmă cu 20 de ani, cei doi au mai fost împreună, însă fiecare au luat-o pe drumuri diferite, până când soarta i-a adus din nou împreună.

22 nov. 2018, 07:43
Un bărbat celebru de la noi face nuntă la 63 de ani. Cine este aleasa inimii lui FOTO

Dan Chișu și Alina Chivulescu au luat decizia de a-și uni destinele pentru totdeauna, iar hotărârea este deja luată, pentru că cei doi au depus actele, scrie cancan.ro. În urmă cu 20 de ani, Dan Chișu și Alina Chivulescu formau un cuplu, însă au decis că este mai bine să se separe, asta până în anul 2014, când cei doi au ajuns din nou să fie împreună.

Citeşte şi Alina Binder a postat pe Facebook poze de la nuntă. „Cea mai frumoasă zi din viaţa mea” VIDEO

Patru ani mai târziu, Dan Chișu și Alina Chivulescu fac nunta. Cei doi sunt de nedespărțit, iar de când s-au împăcat au demonstrat tuturor că iubirea lor este una foarte puternică. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu și actuala lui iubită, viitoare soție, au o relație foarte discretă și așa își doresc să fie și nunta lor.

Frumosul eveniment va fi unul restrâns, unde vor participa doar prietenii apropiați ai cuplului.