Un bărbat cu braţele ridicate în semn de predare, ucis cu sânge rece de poliţiştii americani VIDEO

Publicat: Miercuri, 02 Septembrie 2015 15:40 // Actualizat: Miercuri, 02 Septembrie 2015 15:40 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat a fost împuşcat mortal după ce a ridicat braţele în semn că se predă, în Texas, de către poliţişti care interveneau într-o dispută domestică, potrivit unei înregistrări video difuzate de presa locală.

În înregistrarea video obţinută de o publicaţie locală din San Antonio, un cetăţean pe nume Gilbert Flores este văzut în faţa unei case cu braţele ridicate, înainte să fie doborât la pământ de împuşcături. Poliţia susţinea iniţial că era înarmat şi că ofiţerii au încercat mai întâi să îl imobilizeze pe bărbatul de 41 de ani cu un pistol cu şocuri electrice.

Citeşte şi Un bărbat a fost împuşcat mortal în plină stradă, în Franţa. Avea legături cu lumea interlopă

 

Procurorul districtului Bexar, Nico LaHood, a declarat că înregistrarea video este "deranjantă", însă oamenii nu ar trebui "să se grăbească să judece" ceea ce s-ar fi întâmplat. Poliţia a anunţat că ofiţerii interveneau într-o dispută domestică, după ce o femeie suferise prezenta plăgi tăiate la nivelul capului cu un cuţit. Ea ţinea în braţe un bebeluş, care este posibil să fi fost rănit şi el, au spus ei. Ofiţerii implicaţi, Greg Vasquez şi Robert Sanchez, au fost plasaţi în concediu administrativ pe timpul anchetei, efectuate de către Departamentul Şerifului.

"În mod sigur, ceea ce este în înregistrare este un motiv de îngrijorare", a declarat şeriful Susan Pamerleau, adăugând că anchetei trebuie să i se permită să îşi urmeze cursul.

Citeşte şi Un cunoscut CÂNTĂREŢ, ÎMPUŞCAT în urma unui schimb de focuri FOTO

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
27 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H