Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Acuzații grave făcute de familie

Autoritățile din Vaslui sunt în alertă după ce un tânăr în vârstă de 35 de ani a decedat la doar 48 de ore după rapel. Bărbatul avea mai multe probleme medicale, însă familia susține că vaccinul i-a grăbit decesul.

23 mart. 2021, 10:25
Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Acuzații grave făcute de familie

Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Bărbatul, fratele unui artist local, suferea de insuficiență renală, diabet tipul 1 și era dependent de dializă încă de la vârsta de 14 ani. Acesta s-a vaccinat pe 19 martie, la doar câteva ore după ce făcuse dializă.

Starea acestuia de sănătate a început să se agraveze la 48 de ore de la rapel, iar medicii l-au resuscitat mai bine de două ore. Cu toate acestea, bărbatul a murit pe patul de spital, cauza fiind fibrilație ventriculară neresuscitabilă, conform vremeanoua.ro.

Citește și: Flavia Groşan dezvăluie secretul tratamentului-minune. Cum a ajuns la o rată uimitoare de vindecare a pacienţilor cu Covid-19

Familia bărbatului consideră că dializa și vaccinul au fost prea mult pentru trupul firav al acestuia și este posibil ca vaccinul să îi fi grăbit sfârșitul. Andrei era un om împlinit în ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Moartea sa a fost un şoc pentru apropiaţi

“Dumnezeu să te odihnească, frățiorul meu scump și drag. Celor care vor să ne fie alături – îi înștiințăm că trupul neînsuflețit al lui Zaharia Andrei este depus la Capela Bisericii Sfântul Nicolae, strada Vasile Alecsandri, iar înmormântarea va fi în ziua de joi, 25 martie, ora 12:30” , este mesajul postat de fratelui bărbatului.

Mama artistului vasluian a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor: “Puiul mamii, ai rupt sufletul din mine. Ai plecat mult prea devreme de lângă noi. Nu stiu ce o să fac fără tine. Drum lin lângă tăticul tău. Dumnezeu să te aibă în pază, suflet bun!”.

Citește și: Alexandru Rafila explică de ce românii cu aceste boli trebuie să evite vaccinarea cu AstraZeneca


loading...
Partenerii noștri