Un bărbat de 51 de ani din judeţul Suceava a ars de viu în baraca pe care şi-o construise

Un bărbat de 51 de ani din judeţul Suceava a ars de viu în baraca pe care şi-o construise. Un alt bărbat, din Drobeta Turnu-Severin, a fost găsit carbonizat în locuinţa sa. Vecinii cred că bărbatul a adormit cu o ţigară aprinsă.

14 apr. 2014, 05:22
Un bărbat de 51 de ani din judeţul Suceava a ars de viu în baraca pe care şi-o construise

Un incident tragic a avut loc în cursul nopţii de duminică în localitatea Ipoteşti, judeţul Suceava. Astfel, un bărbat de 51 de ani a ars de viu în propria locuinţă. Incendiul ar fi izbucnit de la burlanul sobei, care era improvizat. În acelaşi mod tragic a sfârşit şi un bărbat din Mehedinţi, care a adormit cu ţigara a aprinsă, potrivit România TV.

Citeşte şi Incendiu puternic la o mănăstire din Vaslui. În zonă, au fost trimise două autospeciale de pompieri

După ce i-a murit mama şi a rămas singur, bărbatul din Ipoteşti a vândut casa şi şi-a construit o baracă. Avea o sobă improvizată, iar vecinii spun că e posibil ca incendiul să fi pornit de la ea. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului, dar omul nu a mai avut nicio şansă.

Şi la Mehedinţi, un bărbat a murit ars de viu în casa în care locuia singur. Cel mai probabil a adormit cu ţigara aprinsă. Trupul carbonizat al bărbatului a fost transportat la medicina legală. Pentru că era singur, cel mai probabil va fi înmormântat de autorităţi.

Citeşte şi Incendiu puternic în Capitală. O casă a fost făcută scrum VIDEO