Un bărbat de 68 de ani a murit după ce a căzut din remorca unui tractor

O nouă tragedie în România. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul a fost declarat la ora 7:10. Bărbatul avea 68 de ani și a murit după ce a căzut din remorca unui tractor.

05 apr. 2019, 12:49
Un bărbat de 68 de ani a murit după ce a căzut din remorca unui tractor

Tragicul accident a avut loc joi, la ora 15.55. Tractorul era condus pe un drum comunal din localitatea Părhăuți de un bărbat de 37 de ani, din comuna Todirești, monitorulsv.ro. La un moment dat, bărbatul de 68 de ani s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Citeşte şi Morţi în serie în Marele Canion. Al treilea deces în doar câteva zile

Victima a suferit traumatisme grave, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Însă, din cauza complicațiilor, în jurul orei 19.10 a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.