Un bărbat de 77 de ani, sprijinit într-un cadru de mers, a jefuit o bancă din Florida VIDEO

Un bărbat din Florida, SUA, în vârstă de 77 ani ani, a spart o bancă. Înarmat cu un cuţit, el l-a luat ostatic pe manangerul instituţiei. În ciuda vârstei înaintate, bărbatul a reuşit să fure suma dorită, chiar dacă mergea cu ajutorul unui cadru. El a fost prins în momentul în care ieşea din clădire.

11 mai 2014, 09:37
Un bărbat de 77 de ani, sprijinit într-un cadru de mers, a jefuit o bancă din Florida VIDEO

Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede bătrânul, care se deplasează cu ajutorul unui cadru, când merge către ghişeul băncii, însoţit de manager, potrivit România TV. Îl ameninţă pe acesta cu un cuţit, însă managerul nu pare deloc speriat. Cu toate acestea, îi respectă cerinţele. Funcţionara îi dă 130 de dolari, iar apoi hoţul este escortat până la ieşire.

La sosirea poliţiştilor, domnul Cooper ieşea din bancă. Ofiţerii l-au somat de mai multe ori să arunce cuţitul. El le-a spus poliţiştilor că vor trebui să-l împuşte„, a declarat o reprezentantă a poliţiei.

În faţa agenţilor, bărbatul a devenit foarte violent şi chiar i-a ameninţat că îi va înjunghia. Astfel, ofiţerii au fost nevoiţi să folosească pistolul cu şocuri electrice. Bătrânul hoţ a fost dus în arest. El este acuzat de furt si sechestrare de persoane.

CITEŞTE ŞI: Cel mai bătrân hoţ din România: Un bărbat de 73 de ani, prins la furat într-un autobuz din Bucureşti