Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard. Motivul ULUITOR

Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard într-un bar deoarece nu ar fi fost de acord cu opinia agresorului în ceea ce priveşte şansele echipei naţionale de fotbal de a ajunge în optimile Campionatului European.

16 iun. 2016, 09:42
Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard. Motivul ULUITOR

Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat miercuri, 15 iunie, în jurul orei 21.00, la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Victima prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard.

Un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea acestuia în scurt timp. Se afla în acelaşi local, în stare de ebrietate şi şi-a motivat comportamentul violent prin aceea că prietenul său, alături de care consumase băuturi alcoolice timp de câteva ore, refuzase „să-l mai cinstească”.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.


loading...