Un bărbat din Argeş a condus 40 de ani fără permisul auto. A fost chiar şi şofer în Franţa

Un argeşean de 63 de ani a condus timp de 40 de ani fără permis. În acest timp, el a lucrat şi în Franţa, culmea, ca şofer. Nimeni nu l-a oprit în trafic, pentru că a fost un şofer model. Acum însă, pentru prima oară a călcat pedala de acceleraţie prea tare şi a fost prins de poliţie.

28 iul. 2015, 10:46
Un bărbat din Argeş a condus 40 de ani fără permisul auto. A fost chiar şi şofer în Franţa

În urmă cu 39 de ani, bărbatul din Argeş a băut o bere, a urcat la volan şi a încălcat mai multe reguli de circulaţie. A fost oprit atunci de un poliţist care i-a anulat permisul, potrivit România TV. Ulterior, bărbatul a plecat în Franţa şi nu a mai dat examenul pentru permisul auto. Acolo, culmea, a lucrat la negru, chiar ca şofer şi a făcut curse cu maşini de marfă. Nimeni nu l-a oprit niciodată, pentru că a fost un şofer model.

Bărbatul s-a întors în ţară după mai mulţi ani în care a locuit în Franţa. A continuat să conducă fără permis auto şi în România, iar acum, după aproape 40 de ani, a fost oprit în trafic de un poliţist, pentru viteză.

„Şoferul circula pe drumurile publice cu o viteză de 75 de kilometri la oră. În urma verificărilor s-a sesizat că avea permisul de conducerea anulat din anul 1976. Se efectuează cercetări pentru conducere cu permisul anulat”, a declarat un poliţist.

Bărbatul îşi poate redobândi persmisul de conducere dacă face, din nou, şcoala de şoferi.