Un bărbat din Bacău a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs

Un bărbat dintr-o localitate din judeţul Bacău a fost atacat de un urs în timp ce se afla la tăiat de lemne. Animalul a fost pus pe fugă de drujba pornită de fiul victimei. În urma incidentului, bărbatul a ajuns la spital, unde, a fost operat de urgenţă. 

19 ian. 2016, 19:09
Un bărbat din Bacău a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs

Bărbatul în vârstă de 39 de ani se afla împreună cu fiul său la tăiat de lemne în padurea din Camenca, comuna Brusturoasa. La un moment dat, acesta a fost atacat de un urs care, a fugit abia după ce baiatul victimei a pus mâna pe drujba si a pornit-o.

Bărbatul rănit de urs, a fost nevoit să meargă şapte kilometri pe jos prin zăpadă până acasă. Acesta a mers la Spitalul Orasenesc Comanesti, unde a fost operat si stabilizat iar de aici a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau, unde luni dimineata a trecut printr-o alta operatie, scrie desteptarea.ro.

„Barbatul a ajuns la unitatea noastra cu plagi delabrante la nivelul membrelor superioare, produse prin muscatura de urs, si contuzii toraco-abdominale. In aceasta dimineata a fost supus unei interventii chirurgicale, a doua dupa cea de la Comanesti.

Este pacientul doamnei doctor chirurg plastician Carmen Anastasiu care, in zilele urmatoare, va efectua si o a treia interventie chirurgicala pentru grefa de piele in zonele afectate”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la SJU Bacau.

În urmă cu doar un an, un alt tânăr în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost atacat de o ursoaică. Acesta a fost salvat de câinele său.

Citeşte şi