Un bărbat din Braşov s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc ţinându-şi în braţe fetiţa de nici patru luni. Detalii şocante

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Brașov s-a aruncat, joi dimineața, de la etajul 10 al unui bloc, ținându-și în brațe copila de câteva luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Soţia se afla în bucătărie cu celălkalt copil, de trei ani.

30 ian. 2020, 06:11

UPDATE: Cercetările în cazul bărbatului din Brașov căzut de la etajul 10, cu fetița în brațe, au fost extinse și la omor. Procurorii dau foarte puține detalii despre acest caz, dar anunță că fac cercetări nu numai pentru ucidere din culpă, ci și pentru omor.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Vlad Teodorescu, a declarat că procurorii fac cercetări legate de comiterea a două infracțiuni, una dintre ele fiind omor comis asupra unui membru de familie, iar cealaltă ucidere din culpă.


UPDATE: Mărturii cutremurătoare, în cazul bărbatului de 37 de ani, care s-a aruncat de la etajul al zecelea al blocului în care locuia, cu copilul de numai trei luni în brațe, în această dimineață, pe strada Carpaților, din Brașov, potrivit brasovstiri.ro.

Brașoveanul era căsătorit și avea doi copii, unul de trei ani și jumătate și altul de numai trei luni. În momentul sinuciderii, se afla acasă cu soția și cei doi copii. Femeia era la bucătărie împreună cu copilul de trei ani.

Bărbatul a ieșit pe balcon și fără să spună vreun cuvânt s-a aruncat în gol cu bebelușul în brațe. A căzut pe un excavator care în acel moment trecea prin fața blocului.

În ciuda impactului deosebit de puternic, excavatoristul nu a auzit nimic și și-a continuat drumul câteva zeci de metri.

La un moment dat, excavatorul s-a oprit, din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare, în urma șocului produs de căderea celor două corpuri pe capota de la motor.

Excavatoristul a coborât din utilaj să vadă ce s-a întâmplat, moment în care a văzut cele couă victine zăcând în mijlocul străzii. Bărbatul a sunat imediat la 112. La sosirea echipajelor la fața locului, tatăl și copilul erau in stare de inconștiență.

La scurt timp cele două victime au decedat. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Vecinii spun că nu au auzit scandal din apartamentul în care bărbatul locuia împreună cu familia lui.

Șoția victimei a fost sedată pentru a fațe față acestei tragedii. Imediat ce-și va reveni, ea va fi audiată de polițiști.


UPDATE: Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului. Bărbatul de 37 de ani lucra în domeniul IT, la fel şi soţia. Cei doi nu erau cunoscuți că ar fi avut probleme în căsnicie.

Polițiștii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii tragediei.

Tragedie la Braşov, un bărbat s-a aruncat de la etaj ţinându-şi fetiţa în braţe. Potrivit reprezentanților Poliției Brașov, tragedia s-a produs pe Strada Carpaților din oraș. „Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc”, au transmis sursele citate.

La rândul lor, reprezentanții ISU Brașov au precizat că cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea 37 de ani, iar fetița aproximativ cinci luni.

Polițiștii au deschis o anchetă. Primele cercetări arată că bărbatul, din nu se știe ce motive, s-ar fi sinucis. „Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața”, a precizat mr. Ciprian Sfreja, reprezentant ISU Brașov.