Un bărbat din Călăraşi, căutat pentru furtul unor bunuri în valoare de 30.000 de euro

Un tânăr de 26 ani din Călăraşi este căutat de poliţişti, după ce, de la sediul firmei din Bistriţa la care lucra, au dispărut bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

28 dec. 2013, 10:02
Un bărbat din Călăraşi, căutat pentru furtul unor bunuri în valoare de 30.000 de euro

Patronul societăţii bănuieşte că acesta le-a sustras chiar înainte de Crăciun, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Administratorul societăţii comerciale în cauză, domiciliat în judeţul Ilfov, a reclamat la poliţie, în a treia zi de Crăciun, faptul că din sediul firmei din municipiul Bistriţa au dispărut obiecte electronice şi mobilier de studio radio-TV şi că nici colaboratorul său, care era cazat la sediul firmei, nu mai este de găsit.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectul colaborează cu bărbatul din Ilfov încă din anul 2008, iar în perioada august-decembrie a locuit în spaţiul unde funcţiona societatea.

În data de 22 decembrie, tânărul de 26 ani a plecat de la firmă luând cu el camere de filmat profesionale, pupitru DJ, mixere audio şi alte obiecte specifice unui studio radio-tv, toate în valoare aproximativă de 30.000 euro.

Cazul este cercetat de poliţiştii Biroului de ordine publică sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.