Un bărbat din Cluj susţine că tatăl său a fost maltratat într-un azil de bătrâni

Acuzaţii dure la adresa angajaţilor unui azil de bătrâni din Cluj. Un bărbat susţine că tatăl său, internat acolo, a fost mai degrabă maltratat decât îngrijit. Bărbatul spune că a fost nevoit să îl ia pe bătrân din azil.

19 dec. 2012, 08:39
Un bărbat din Cluj susţine că tatăl său a fost maltratat într-un azil de bătrâni

La scurt timp după ce şi-a internat tatăl, bărbatul a început să se simtă mult mai rău. În plus, atunci când era în vizită la tatăl său, cei doi erau în permanenţă supravegheaţi de către angajaţii azilului, iar bărbatului nu i se permitea să intre în camera în care era cazat tatăl său.

Bărbatul a decis să îşi ia părintele de la azil şi să îl ducă la spital. Medicii au constatat că bărbatul a fost maltratat, înfometat, deshidratat şi infectat. Un fost angajat al azilului recunoaşte că bătrânilor li se dădeau medicamente şi alimente expirate. Acesta a povestit că la un moment dat a fost nevoit să ducă un pacient care decedase în beci şi să îl lase acolo, lângă alimente.

Femeia care administrează azilul spune că nu îşi poate reproşa nimic şi că îl va da în judecată pe fiul fostului său pacient pentru că i-a distrus credibilitatea.