Un bărbat din Dâmboviţa şi-a înjunghiat fiul direct în inimă. Cum s-a întâmplat tragedia

Un bărbat a fost capabil de un gest absolut îngrozitor. Amețit de aburii alcoolului, acesta și-a înjunghiat fiul direct în inimă.

27 aug. 2019, 06:22
Un bărbat din Dâmboviţa şi-a înjunghiat fiul direct în inimă. Cum s-a întâmplat tragedia

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, este cercetat acum pentru omor, după ce conflictul avut cu fiul său s-a terminat în mod tragic, scrie spynews.ro. Nu se știe exact care a fost motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest, dar nici de ce s-a certat cu fiul său.

Citeşte şi Un bărbat care a fost implicat într-o altercaţie şi a înjunghiat o persoană, prins de jandarmi

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 30 de ani, ar fi căzut de pe o scară şi s-ar fi rănit cu un obiect tăietor-ascuţit. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, din primele verificări, s-a stabilit că, în urmă unui conflict spontant, generat de consumul de alcool, victima ar fi fost lovită, în zona toracelui, cu un obiect ascuţit tăietor, de un alt bărbat de 61 de ani”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Alt bărbat s-a înjunghiat singur, în inimă

Un bărbat din Teliucu Inferior, Hunedoara, și-a înfipt un cuțit în inimă, de frica soției. Bărbatul cheltuise pe băutură toate economiile familiei și atât de teamă îi era de cum va reacționa nevasta, încât și-a înscenat o tâlhărie. Atunci când nevasta l-a găsit într-o baltă de sânge, a apucat să îi spună că a fost atacat de doi indivizi, în curte, care l-au înjunghiat și i-au luat portofelul. Au fugit, astfel, cu 500 de lei aflați înăuntru. Soția a sunat la 112, iar bărbatul a fost dus la spital. Față în față cu polițiștii, bărbatul a susținut aceeași poveste, însă anumite lucruri nu se confirmau. După ceva cercetări, oamenii legii au stabilit că omul, care fusese beat, s-a înjunghiat singur.