Un bărbat din Giurgiu a murit după ce a căzut de pe o scară. Poliţiştii au demarat o anchetă

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Giurgiu a decedat în timp ce efectua unele lucrări de construcţii într-un cimitir, după ce scara pe care era urcat s-a rupt şi a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

15 nov. 2013, 13:05
Un bărbat din Giurgiu a murit după ce a căzut de pe o scară. Poliţiştii au demarat o anchetă

„Din primele informaţii, bărbatul de 36 de ani din Giurgiu efectua anumite lucrări la o construcţie din cimitirul localităţii Prundu, când scara pe care se urca pentru a ajunge pe schelă s-a rupt şi bărbatul a căzut de la o înălţime de doi metri, decedând pe loc”, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, sosit la faţa locului, a încercat resuscitarea bărbatului, dar fără rezultat. Din primele cercetări a reieşit că bărbatul efectua, împreună cu un cunoscut, lucrări la o capelă mortuară din cimitir, nefiind angajatul vreunei firme. De asemenea, un posibil motiv al accidentului ar putea fi că acesta avea aproape 130 de kilograme, fapt care ar fi putut provoca ruperea scării.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzelor care au produs decesul, iar poliţiştii efectuează cercetări, fiind considerată o moarte suspectă.

Citeşte şi Grav accident de muncă: Un bărbat murit după ce a căzut în gol de pe un pod pe care-l construia