Un bărbat a murit într-un TERIBIL ACCIDENT DE MUNCĂ. O piesă de la o betonieră i-a zdrobit capul

Un bărbat de 43 de ani, din Ilfov, care lucra la repararea curţii unui supermarket din Odorheiu Secuiesc, a murit, miercuri, după ce spirala unei autobetoniere pe care o alimenta i-a zdrobit capul.

16 oct. 2013, 19:20
Un bărbat a murit într-un TERIBIL ACCIDENT DE MUNCĂ. O piesă de la o betonieră i-a zdrobit capul

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Harghita, Dorin Male, a declarat că bărbatul de 43 de ani era angajatul unei firme din judeţul Ilfov, care efectua lucrări de reparaţii la curtea unui supermarket din municipiul Odorheiu Secuiesc, potrivit Mediafax.

Muncitorul lucra pe o platformă, la o înălţime de doi metri, alimentând o autobetonieră, când partea exterioară a spiralei care amestecă materialele în cuva acesteia l-a lovit în cap, zdrobindu-i-l.

În urma loviturii puternice, bărbatul a fost aruncat pe pământ şi, cel mai probabil, susţin inspectorii de muncă, a murit pe loc în urma rănilor grave suferite la cap.Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal din localitate.

O echipă de la ITM Harghita a declanşat ancheta, care va stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului şi, ulterior, eventualele vinovăţii.

Potrivit şefului ITM Harghita, muncitorul mort era căsătorit şi avea două fete, dintre care una era minoră.

Citeşte şi: TRAGEDIE pe şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu. Un agent de pază, STRIVIT de un vehicul de mare tonaj