Un bărbat din Maramureş şi-a încendiat casa, lăsându-şi familia pe drumuri

Trei copii minori şi mama lor au rămas în Noaptea de Înviere pe drumuri după ce tatăl lor a incendiat casa în care locuiau. Casa din chirpici da ars imediat ca o torţă, însă copiii au ieşit la timp afară. Bărbatul a băut, iar apoi s-a certat cu soţia sa pe care a alungat-o din casă.

05 mai 2013, 05:52
Un bărbat din Maramureş şi-a încendiat casa, lăsându-şi familia pe drumuri

Minorii şi mama lor au rămas în Noaptea de Înviere pe drumuri, după ce tatăl lor a băut, s-a certat cu soţia şi a dat foc locuinţei. Casa lor din chirpici din Baia Mare a ars imediat ca o torţă, însă copiii au ieşit la timp afară, potrivit România TV.

Citeşte şi Incendiu în Maramureş: Un grajd de animale a ars, după ce a fost lovit de un fulger VIDEO

„Am văzut foc de aicea, flacără mare, am venit să vedem care e problema. El când a văzut că vin eu şi cu încă un băiat s-a ascuns după tufele alea. Da, el a dat foc. L-am luat de acolo şi l-am ţinut până a venit poliţia să ieie măsuri”, a povestit un vecin.

Bărbatul este acum cercetat de poliţişti. Pompierii au stins focul, însa din construcţie nu a mai rămas absolut nimic.Până când vor reuși să își ridice un alt acoperiș deasupra capului, femeia cu cei trei copii va dormi prin vecini.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în judeţul Suceava. Mai multe hectare de pădure au luat foc

„S-a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un adăpost improvizat. Ajunşi la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă la toată structura adăpostului. S-a reuşit stingerea si lichidarea, cauza probabilă este o acţiune intenţionată”, a declarat Sabin Raţ, purtător de cuvânt ISU Maramureş.